On page optimalizálás -Tudd meg mit kell tenned egy jól keresőoptimalizált oldalhozAz előző bejegyzésben olvashattál egy kicsit a keresőoptimalizálásról, de ez a téma azért jóval több részletet takar. Ilyen például az on page vagyis a saját oldalon végrehajtott keresőoptimalizálási feladatsor.

De ez a bejegyzés most nem az enyém. Oké persze az enyém is, de a lefordított szöveg egy amerikai top bloggertől Laurence Tam-től származik. Laurence annak idején mérnök volt, de most már nyugdíjba vonult és éli a szabad emberek mindennapjait. Mielőtt még felsóhajtanál, hogy milyen szép is az öregkor el kell, hogy áruljam Laurence még csak közelében  sincs a nyugdíjkorhatárnak.

Gondolom erre már rájöttél a kép láttán. Ő is az Empower Network-el dolgozik és tagja a dollármilliomosok klubjának, akik már megkeresték az első milliójukat az interneten az Empower Network-el.  Hogy mi a titka?

Amellett, hogy hatékonyan kiépített egy értékesítési tölcsért,  a keresőoptimalizálásban is jártas, no meg persze az On Page SEO technikákban. Erről olvashatsz egy keveset.

lawrence-tam-SEO1

Laurence Tam és az EN ereje
Laurence Tam és az EN ereje

A legalapvetőbb On page SEO technikák, amiket tudnod kell!

Nem kétséges, hogy az on page optimalizálás (az saját oldalon elvégzett keresőoptimalizálási folyamat) hatalmas áldás volt azoknak az üzlettulajdonosaknak, akik kíváncsiak voltak, hogyan lehetne megoldani, hogy a weblapjuk vagy a blogjuk segítségével célzott közönséget érjenek el, és profitot hozzon számukra, addig amíg csinálják.

Sokan azt gondolják, hogy  az On page optimalizálás folyamata egyszerűen csak annyit jelent, hogy bepakolunk ide-oda egy két kulcsszót a bejegyzésekben és voila! a forgalom csak úgy jön majd – ha ez ilyen egyszerű lenne.

Szerencsére egy kis elszántsággal és némi információval ebből a blogbejegyzésből, képes leszel top keresési találatokat elérni a keresőmotorok bármelyikében. Az On Page SEO nagyon fontos, ha van egy saját honlapod és minőségi forgalmat szeretnél. Az elegáns honlap egy dolog, a honlapodra irányítani a forgalmat, egy teljesen más tészta. A honlapod optimalizálása az egyik módja annak, hogy növeld a látogatottságodat a keresőmotorok által, mint például a Google.

Itt jön az a rész amikor azt mondod: „Nekem fogalmam sincs hogyan lehet optimalizálni a honlapom –nos készül fel, mert most megtanulod a hatékony On Page SEO technikákat.

Először is meg kell értened mi is az az On Page SEO

Tulajdonképpen mi is az az On Page optimalizálás?

Az On Page keresőoptimalizálás egy egyszerű taktikák sorozata, annak érdekében, hogy optimalizáljuk a webhely pozícióját a keresési eredmények között, kihasználva bizonyos szavakat és kifejezéseket, amiket kulcsszónak nevezünk.
A kulcsszavakon kívül azért még van más is amire szükségünk van annak érdekében, hogy látványos eredményeket érjünk el, ilyen például a minőségi tartalom, vagy a pontos cím, alt tag-ek és sok más tényező is. Ebben a bejegyzésben megtanulod a helyes kereső optimalizálási technikákat, amelyek segítségével növelheted a keresőmotorokbeli helyezésedet.
Azok a honlap tulajdonosok, akik még soha nem élvezték azt ingyenes forgalom előnyeit, itt az ideje, hogy elkezdjék optimalizálni a weblapjukat vagy a blogjukat.
A legjobb rész ebben az, hogy most megadom az alapokat hozzá.

Szóval mi is a pontos előnye az On Page SEO folyamatnak az internetes üzleted sikerét tekintve?

 • Az On Page SEO tevékenység hatékonyan növeli a keresőmotorokbeli rangsorolást. Ha vagy amikor az oldalad rangsorolása eléggé magas lesz a keresőmotoroknál, ez átfordul nagy mennyiségű célzott forgalomra, amelyek közvetlenül az oldaladra mennek a keresőmotorok segítségével. Meg kell értened: minél nagyobb a forgalom annál nagyobb az értékesítés.
 • Az On Page SEO segíts pénz megtakarítani a fizetett hirdetésekben. Tehát, ha egy webhely jól optimalizált,és egyre nagyobb lesz a forgalma a keresőmotorok révén, akkor élvezheted a nagy mennyiségű forgalmat a természetes eléréseken keresztül amik jelen vannak a keresőkben. Ez egyszerűen annyit jelent, hogy nem kell annyi pénzt költi a fizetett hirdetésekre.
 • Amikor a optimalizálod az oldalad a keresőprogramoknak,a kulcsszavakat és kifejezéseket használsz a folyamat során, akkor ez biztosítani fogja a látogatókat az oldal számára. Ha/amikor kulcsszavakat vagy kifejezéseket használsz a weboldalad tartalmában vagy cikkében, ez annyi jelent majd, hogy láthatóvá válik a weboldalad a keresési találatok között a kulcsszó vagy kifejezés kapcsán. Szóval amikor az emberek beütik a választott kulcsszavaidat a keresőkbe, akkor az oldalad elég magas helyezést fog elérni a keresési találatok között.
 • A SEO segít uralni a réspiacodat. Szóval ha a weboldalad előkelő helyen van az összes TOP keresőben, valamint a kulcsszavak által uralod a réspiacodat, akkor nagyon hamar szakértőként fogsz előlépni a réspiacod szemében. Ez természetesen jó hírnevet fog építeni számodra, ami szintén sok forgalmat fog hajtani az oldaladra. Ez segít majd „tekintélyes figura-ként” felépíteni a réspiacod szemében.

Amikor te információt rákeresel egy adott témában az interneten, akkor jellemzően olyan keresési kifejezéseket használsz, amik relevánsak az adott tartalommal kapcsolatban. A kereső a saját részén megmutatja azoknak az oldalaknak a listáját, amelyek leginkább kapcsolódnak a keresett kifejezéshez. Azok az oldalak amelyek a találatok elején helyezkednek el sokkalta fontosabbak, mint amelyek lentebb helyezkednek el.
Igen felmerülhet az a kérdés, hogy egy keresőrendszer honnan tudja és mi alapján tudja hogy egy találat eléggé fontos-e a keresés szempontjából.

Azt is meg kell értened, hogy a magas keresőbeli találat fontos,de nem ez az elsődleges cél, hanem az oldal forgalom és természetesen a konverzió. Ha a forgalom nem konvertálódik eladássá, akkor mit ér az egész nemde?
A sikeres SEO alkalmazásához itt van egy közös technika, amit számos sikeres blogger és üzlettulajdonos ajánl a kezdőknek használatra:

 

 • Győződj meg róla, hogy az oldalad nem büntetik – került az On Page SEO helytelen használatát.
 • Válassz nagyszerű kulcsszavakat
 • Győződj meg róla, hogy a cím és a meta részek is optimalizálva legyenek
 • Optimalizáld az oldalad tartalmát
 • Linképítés
 • Győződj meg a kódolás tisztaságáról
 • Dinamikus oldaltartalom

 

Keresőoptimalizálás és az értékes tartalom előállítás

 

Lehet, hogy most már úgy gondolod „oké most már látom, hogy miért van szükségem az oldalam optimalizálására, de hogyan csináljam?” Olvass tovább és jegyzed meg – bárki, aki elkötelezi magát amellett, hogy felturbózza az oldala rangsorolását, meg tudja csinálni.

Csak egy kis statisztika:

 • A keresőket használók között 42% kattint az első helyen lévő linkekre. A másodikra csak 8% és onnantól az átkattintási arány tovább csökken.
 • Az internet felhasználók 62%-a kattint olyan linkre, ami a keresési találatok első oldalán helyezkedik el.
 • Az internetes keresések 77%-ában az felhasználók a természetes találatokat helyezik előtérbe szemben a fizetettel, míg 67%-uk választja a természetes találatokat ha internetes vásárlásokat bonyolít le.

Forrás: intraspin.com

 

15 alapvető On Page SEO technika 2013-ban
(Ford.: és még 2014-en is!)

 1. Oldal/bejegyzés cím –Használj rövid és beszédes címeket!
  Amikor egy látogató vagy egy keresőrobot megnézi weboldalad az első dolog, amit megnéz, azaz oldalad vagy a bejegyzésed címe. Fontos, hogy megértsd, hogy a blogbejegyzésed vagy a weboldalad címe (sokat) számít az On Page SEO kapcsán. Szóval a legfontosabb, hogy a blogbejegyzés címe mindig legyen EGYEDI, feltűnő, ugyanakkor tartalmazza az oldalad vagy a bejegyzésed legfontosabb kulcsszavát vagy kifejezését. Próbáld röviddé és minőségivé tenni a címeket. SEO szakértők olyan címeket javasolnak ami, kevesebb, mint 60 karakter. Ne akard feltalálni a kereket, próbálkozz és és nézd meg mi vezet a jó eredményhez.
 2. A bejegyzés URL-je/A permalink optimalizálása
  A kereső motorok felhasználják az találatok rangsorolásában az oldalak URL-jét is, nagyon fontos és kifizetődő, ha figyelmet fordítasz a permalink vagy az URL optimalizálására. A permalink vagy a bejegyzés URL-jénak optimalizálása nagyon úgy festhet a kezdő webmestereknek vagy bloggereknek, mint ha idegen nyelven beszélnék, de nyugalom. Ha például a blogbejegyzés így jelenik meg hogy https://www.valami.hu/?=123 ez zavaró lehet a keresőrobotok számára és hatással lehet a webhely forgalmára. Győződj meg róla, hogy az URL tartalmazza a kulcsszót. Egy mindig nagyon jó ötlet, ha testreszabott URL-t készítesz mintsem ha véletlenszerűen dobja ki a permalinket. Ha WordPress-t használsz, akkor ez csak egy kis része a teljes képnek. Egyszerűen látogass el az oldal „Beállítás” részének „Közvetlen hivatkozások” alrészéhez és végezd el a szükséges módosításokat. A jól ismert formátum a /%postname%/.html –a SEO szakemberek ezt ajánlják, mert egyszerű és keresőbarát.
 3. Belső linkek(Innerlink)
  A következő pont az on page kereső optimalizálásban egy nagyon fontos pont, amit sok blogger tudomásul vett és ez a különféle előzőleg megírt cikkek összekapcsolása. Kapcsolj össze 2-5 régebbi bejegyzést ami kapcsolódik az aktuális bejegyzésedhez, mert ez a gyakorlat segít majd abban, hogy jobb legyen az oldalad véleménye, építi a kereső motorokban lévő elhelyezésed és segít csökkenteni az oldalad visszafordulási arányát. Az összekapcsolt részek segítenek a látogatód körbe navigálni az oldaladon és segít megtalálni információkat és (esetleg) elolvassa az oldalad teljes tartalmát.
 4. Csak a jelentősebb kulcsszavakat használd
  Egyáltalán nem kétséges, hogy a kulcsszavak nagyon fontos előnyöket kíván az On Page SEO tekintetében. Ha remek cikket írsz, de nem használod a legfontosabb kulcsszavakat vagy kifejezéseket a réspiacod tekintetében, akkor csak vesztegeted a drága időt. Szintén nagyon fontos, hogy ne zsúfold tele a cikket a kulcsszavakkal/kifejezésekkel. Miért? Mert egy egyszerűen negatívan hat a keresőoptimalizálásodra – ami azt illeti a keresőrobotok figyelmen kívül hagyják a bejegyzésedet és még büntetést is eredményezhet. Törekedj a megfelelő kulcsszó sűrűségre, ami általában 2-5% egy cikkben. A TOP bloggerek ajánlják ezt az On Page SEO technikát, mert nagyon jól hat a oldala rangsorolására. Top blogger vagyok és megnyugtatlak működik a dolog. És ugye te sem akarsz a Google híres „homokozójába” kerülni?
 5. Használd a meta desciptions-t!
  A kereső robotok mindegyike ellenőrzi a cikk meta leírását. Ha hiszed, ha nem ezek a leírások fontos szerepet játszanak a weboldalad használatában. Szóval győződj meg róla, hogy releváns kulcsszavakat használsz-e a cikkedben/cikkeidben. A látogatók és a kereső motorok is a meta leírásokat használják annak érdekében, hogy megtalálják a weboldalad a kereséskor. A meta leírások hatalmát ne becsüld alá. Ha nem használod, akkor Google keresőrobotjai egyszerűen, olyan kulcsszavakat fognak véletlenszerűen választani, ami szerepel az első bekezdésben.
  Fontos megjegyzés: A meta leírás nem lehet hosszabb, mint 160-170 karakter ami már magában foglalja a szóközöket is.
 6. Használd a meta kulcsszavakat!
  Annak érdekében, hogy a blogbejegyzéseid vagy a weboldalad tartalmát optimalizáld, győződj meg róla, hogy a jó meta kulcsszavakat használod-e. Győződj meg róla, hogy a közzétett tartalmadban relevánsak-e a kulcsszavak és válaszd ki azokat amiket az emberek tipikusan használnak. Használj rövid kulcsszavakat, mert a Google nem használ „longtail” kulcsszavakat (3-5 szó együttesen alkot egy kulcsszót) a rangsoroláshoz. Persze a „longtail” kulcszavazást bátran használhatod más keresőmotoroknál.
  (ford.: Itt jegyezném meg, hogy a meta tag vagy meta kulcsszavakat a Google 2009 ót nem indexeli szóval, ha szeretnéd, tedd be bátran az arra fenntartott rubrikába, de a Google nem fogja figyelembe venni)
 7. Használd a fejléc cimkéket!
  Egy másik nagyon hatékony On Page SEO technika, hogy a főbb irányvonalakat és a kulcsszavakat fejléc cimkékkel látod el, mint például a H2,H3… Ez teszi a bejegyzésedet sokkalta vonzóbbá. Használhatod arra a fejléc címkéket, hogy kiemeld a fő-és alcímeket a bejegyzésedben, ez segít a látogatónak, hogy olvashatónak és vonzóbbnak tűnjön –és persze a kereső motorok robotjai figyelik a fejléceket. A cikked címének használd a H1 tag-ot, de csak egyszer, és ügyelj rá, hogy benne legyen a kulcsszó/szavak. A H2 és H3 tag-ok használatánál figyelj oda, hogy ne használd állandóan ugyanazt a kulcsszót/szavakat.(ford.: Néha a fejléc címkéket címsorokként találod (címsor 1, címsor 2,kiemelés 1,kiemelés 2) ez rendszertől függ, amit használsz. Ügyelj arra,hogy lehet egy kulcsszónak akár szinonimáját is használni érdemes is hiszen szeretik a kereső motorok.)
 8. Címkézd a képeidet is!
  Ha hiszed, ha nem, a képek is forgalmat tudnak irányítani a blogodra vagy a weboldaladra. Minden egyes percben emberek tömegei keresnek rá a képekre olyan keresőkben, mint például a Google – szóval ha azt szeretnéd, hogy nagy forgalmad legyen ráadásul ingyen, akkor optimalizáld a képeidet. Például, ha te letöltesz egy képet aminek az a neve, hogy 134789.jpg IMG 45623 vagy DSC77759. Egyszerűen változtasd meg a nevet olyanra, mint például a „sikeres On Page SEO technikák” vagy bármire ami mondjuk kapcsolódik az aktuális tartalomhoz és tedd olvashatóvá mind a látogatóknak mint a keresőrobotoknak.
  Ügyelj arra, hogy adj meg alternatív leírást is (alt tag, alt description) azért hogy növeld a kép „kereshetőségét” például így: <img src=”134789.jpg” Alt=”szuper trükkök az On Page SEO-hoz”>.
  Fontos megjegyzés:
  Az kétségtelen, hogy a szöveg alapú tartalmak remekül működnek. DE, ha az emberek képernyő mentéseket vagy videókat vagy csak sima képeket látnak a weboldaladon akkor visszatérő olvasóid lesznek. Azt is vedd figyelembe, hogy a Google figyelembe veszi a webhelyeden eltöltött időt is a rangsoroláskor. Foglald le az olvasód ameddig csak tudod, azáltal, hogy ellenállhatatlan multimédiás élményt biztosítasz nekik. (ford: A képek alternatív elnevezése megnevezése a kereső optimalizálásban egyre nagyobb hangsúlyt fog kapni. Mindenképpen figyelj rá!)
 9. Félkövér, dőlt és néha aláhúzott kulcsszavak!
  Használd a félkövér, dőlt és/vagy aláhúzási formázást annak érdekében, hogy az alapvető kifejezéseket és kulcsszavakat kiemeld a tartalmadban –ez jelzés lesz a keresőrobotok számára. Azzal, hogy ezt a szövegformázási lehetőségeket használod, a célközönséged figyelmét is oda vonzod.
 10. Szabványosított URL!
  Az URL szabványosítás legfőbb célja, hogy elkerüljük azt, hogy egyes tartalmak átfedésbe kerüljenek. Amennyiben a weboldalad „www” használatával vagy anélkül is el lehet érni, előfordulhatnak problémák. A www előtag nélkül vagy azzal közzétett tartalmat egy kereső tudja kezelni. A Wordpres felhasználók egyszerűen tudják ezt a kérdéskört kezelni hiszen csak a Beállítások fülnél az Általános résznél beírod a blogod teljes nevét www előtaggal vagy anélkül, majd ments el a beállításokat. De azok számára akik más blogplatformot vagy szoftvert használnak, annak meg kell tanulnia az URL szabványosítását. Hogy Miért? A keresők két oldalnak fogják kezelni ezen oldalakt és ez biztosan nem jó a keresőoptimalizálás szempontjából.
 11. A bejegyzés hossza
  Amikor cikket vagy tartalmat írsz a weboldaladra, akkor erősen ajánlott, hogy a blogbejegyzésed – SEO optimalizálás tekintetében – álljon körülbelül 2000 vagy még több szóból.
  Fontos tudnod, hogy az On Page SEO kapcsán fontos a bejegyzés hossza is. A kereső motorok minőséginek és tartalmasnak látják a tartalmat, ha elég hosszú.
  On page optimalizálás
  A megírt szöveg hossza és a keresési találatok összefüggése
  Láttam vizsgálatokat, amiben kiderül, hogy átlagosan az első helyezéseken olyan tartalmak vannak, amiknek a hossza több,mint 2000 szó. Szóval egy tartalmas hosszabb, bejegyzés ideális hossza több, mint 2000 szó. De most komolyan. Te tényleg azt hitted, hogy egy komoly témát ki lehet fejteni 350 szóban? Tehát ha van egy jó kulcsszó vagy kifejezés, amit kétségbe esetten szeretnél rangsoroltatni, akkor bizony létre kell hoznod egy minimum 2000 szóból álló remek tartalmat.
 12. Folyamatosan frissítsd a bejegyzéseidet
  Ha létrehozol egy honlapot és persze ha rengeteg értékes tartalom és kategória is van rajta az teljesen jó, de ha nem sikerül frissíteni rendszeres időközönként, akkor bizony jön a szomorú beismerés, hogy a honlapodat ne fogják sokáig látogatni. Frissítsd az oldalad, mert ez nagyon fontos szempont az On Page optimalizálás szempontjából.
  Van olyan, hogy érzed,hogy lusta vagy írni, de ezt megoldhatod úgy, hogy felbérelsz egy szabadúszó szövegírót, aki elvégzi ezt a munkát helyetted –így állandóan frissül az oldalad és nem fog hátrébb sorolódni.
  Ajánlott 3-4-szer frissíteni a bejegyzéseket egy héten, mert senkit sem fog érdekelni az oldalad, ha nem látnak új tartalmakat rajta.
 13. Linkelés – vendégblogolás és a külső linkek használata
  Mindenki, aki a mindennapi betevőjét keresi az interneten tudja, hogy egy olyan kulcsszóra „rákapcsolódni”, amit a top bloggerek is használnak növelheti az oldal látogatottságát. A legjobb módszer, ha vendégblogolást használsz, megjegyzéseket alkalmazol vagy egyéb más metódushoz folyamodsz , ami által egy kapcsolatot építesz ki egy külső weboldallal. Ezek nagyban segítenek fellendíteni a weboldalad látogatottságát a kereső motorokban és a más oldalakon egyaránt.
  Megbízható weboldalakkal létrejött kapcsolatokon keresztül hitelességet nyersz, ami szintén erősíti az oldal rangsorolásodat.Ha nincs kimenő linked az oldaladon, ami más oldalra irányít át a réspiacodon belül, akkor bizony ordít róla, hogy csak egy „Orrba-szájba üzletet toló honlap” az oldalad. Ne felejtsd el, hogy a legjobb keresőmotorok, mint például a Google, a Bing és a Yahoo az embereket olyan tartalomhoz szereti küldeni, amelyek relevánsak számukra.
  Lefordítva: küld át bátran az olvasódat egy másik oldalra vagy tartalomra. Ne légy mohó azáltal, hogy csak és kizárólag magadat promótálod. Küld a látogatód egy-két olyan PR oldalra is, ahol segítséget kaphat a problémájában- legfőképpen hiteles weboldalakra!Ezek az alkalmak és a közösségi megosztások egy egyszerű jele minőségnek, de nem erre kell alapoznod az On Page SEO technikádat. Viszont tegyél erőfeszítéseket annak érdekében, hogy a közösségi oldalon való megosztás vagy annak gyors gombjai látható és elérhető helyen legyenek a weboldaladon. Meg fogsz lepődni, hogy milyen sok ember fogja buzgó módon megosztani a tartalmadat, ha elhelyezed ezeket a közösségi gombokat az oldaladon.
 14. Kulcsszó keresés
  Mielőtt elkezdenéd megírni és közzétenni tartalmadat, rá kell szánnod egy kis időt a kulcsszó keresésre angolul „keyword research” folyamatra. A helyes kulcsszavak használata MINDIG a legjobb On Page SEO technika, a jobb helyezésekért, ami- beleértve az LSI (látens szemantikai index) indexet is – segít elérni a jobb eredményeket. A Google az LSI kulcsszavakat csak annak érdekében használja, hogy felmérje a tartalom minőségét (ford.: megpróbálja megérteni, hogy az adott tartalom tényleg embertől való). Ha egy hosszabb bejegyzést írsz (amit ebben a cikkben nagyon ajánlok) akkor figyelj oda, hogy az LSI kulcsszavakat is megfelelőképp használod a cikked szövegében. A Goolge Trends és a Google Adwords eszközök is jól ismerik a népszerű kulcsszó kutatási eszközöket.Egy kis statisztika:• A sikertelen keresések 80%-át kulcsszó finomítás kíséri Forrás: (Intraspin.com, 10 Statistics that Demonstrates the Value of SEO
 15. Hozz létre egy egyedi és nagyszerű tartalmat
  Egy igényes és egyedi cikk létrehozása kétségkívül segít egy nagy olvasótábort létrehozni. Ha nagyon egyedi módon írsz, akkor hidd el eljön annak is az ideje, hogy learasd a babért a munkádért. Ne kövesd el azt a hibát, hogy elkezdesz más embereket másolni. Mindig érezd magad kiemelkedőnek az írásaiddal és az ötleteiddel. Ne feledd, hogy a top bloggerek is olyan emberek ,mint te, szóval biztosíthatlak vannak olyan emberek akik pont úgy irigykednek a  te oldaladra is! A minőségi tartalom segít lecsökkenteni a visszafordulási arányt. A nehéz olvashatóság vagy az egyenesen unalmas tartalmak nagyban hozzájárulnak a visszafordulási arányhoz. Az egyik legjobb módja, hogy ha alacsony visszafordulási arányt akarsz látni az oldaladon, ha könnyen olvasható tartalmakat hozol létre és tiszta web design-t. Ha nem tudod hogyan írj egyedi tartalmat, akkor szerezz egy erre szakosodott szövegírót, aki elvégzi ezt a munkát (kiszervezés). Rengeteg szövegíró van aki nagyon olcsón elvégzi ezt a munkát helyetted.

 

Bónusz az ínyenceknek- Web betöltési sebesség

 

SEO kritérum: Legyen gyors az oldalad!
SEO kritérum: Legyen gyors az oldalad!

Egy átlag hétköznapi embert nem érdekli, addig, amíg látja az oldalt rendben betöltődni. Nem ez a helyzet akkor, ha tervezed a üzleted bővítését és a Google organikus találatai között szerepel az oldalad. A betöltés időtartama is szerepet játszik a keresési rangsorolásnál. Ha az érdeklődő megtalálja az oldalad, de elhagyja, mert az lassan töltődik be…hát akkor te bizony egy vízi hulla vagy!

Egy végső statisztika:

 •  A kereső optimalizálási kampányok 40%-a volt képes az 500%-os ROI érték (befektetés megtérülés) elérésére, amit a PPC hirdetések csak 22%-ban voltak képesek elérni.

 

Ha tetszett a cikk és remélem tanultál sok hasznos dolgot belőle, akkor oszd meg a közösségi oldalaidon és kérdezz bátran a hozzászólásoknál.

Have any Question or Comment?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. Részletek...

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "Rendben" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás