Az online hálózatépítés 7 alaplépése


online hálózatépítés


Az online hálózatépítés messze más gondolkodásmódot követel meg, azoktól akik elkötelezik magunkat az üzletük internetes bővítése mellett. Lehet téged is a kényszer hozott fel az internetre, de a legfontosabb, hogy erős alapokra kell helyezned az üzleted online terjesztését.

Mire figyelj, ha az online hálózatépítés mellett döntesz

 

Az én személyes véleményem, hogy a hálózatépítés hazánkban elérte a teljesítőképessége határait. Már ami, az offline módszereket illeti.

A hálózatok egyre inkább leépülőben vannak, iszonyatos tömegek vándorolnak egyik cégtől a másikba, legtöbbször körültekintés nélkül. Sokan összekeverik a természetes átvándorlást, a kiégés és kudarc miatt meggyötört “máshol próbálkozás” folyamatával és ez nagyon nagy hiba. Igaz ez az online termékeket/szolgáltatásokat adó cégekre éppúgy, mint a táplálékkiegészítőket és kozmetikai termékeket forgalmazó régi cégekre is, mint például a Nuskin vagy a Forever Living  Szerencsére a hálózatépítők is egyre nagyobb számban fordulnak az internet adta megoldások felé,vagy kényszerből vagy, mert látják, hogy tömegeket így tudnak elérni.

Ahhoz viszont, hogy hatékonyan és visszautasítás nélkül érjünk el sikereket le kell fektetni az üzlet alapjait, az online jelenlétet tekintve.

Ebben a cikkben meg fogsz ismerni 7 alaplépést, amelyek segítenek neked a kezdetektől jóirányban tartani az online mlm karriered.

 

Online hálózatépítés – Rövid áttekintés, mi lesz ebben a cikkben

Ez a kis ugrópont segít a gyorsabb eligazodáshoz. Kattints az bármelyik linkre ami érdekel és az oldal oda ugrik neked.

Mert ez ilyen okos oldal 🙂

 

1. Online hálózatépítés – Értékesítési tölcsér kiépítése

2. Online hálózatépítés – Te mit akarsz elérni? Mi a konverziód?

3. Online hálózatépítés – Marketing stratégiák kiépítése

a, Blogmarketing

b, SEO stratégia

c, Közösségi marketing stratégia

d, PR stratégia

4. Online hálózatépítés – Büdzsé kialakítás

5. Online hálózatépítés – Oktatási anyagok beszerzése

6. Online hálózatépítés – Állandó tevékenységek

7. Fejlesztés

 


Online hálózatépítés sikeresen!

Bevált módszerek, eszközök, tanácsok azoknak akik sikerrel akarnak üzlete építeni a neten. Add meg a neved és az email címed, hogy ne maradsz semmiről!

privacy Az adataid Nálam biztonságban vannak!


1. Online hálózatépítés - Értékesítési tölcsér kiépítése

Ha az interneten szeretnéd az üzleti lehetőségedet promótálni - új ügyfeleket és vevőket találni - akkor a legfontosabb, hogy rendszerben kell gondolkodnod. Itt elfelejtheted a névlistádat, mert az biztos, hogy itt azzal nem mész semmire sem! Hatalmas embertömeggel szembesülsz majd és a 99%-át nem ismered. A jó hír, hogy ez neked csak jót jelent, hiszen a rengeteg ismeretlen ember nem él veled szemben előítélettel és nem fogja a fejedhez vágni, hogy Te is csak be akarod szervezni. Persze lehet itt is jól és nagyon rosszul csinálni a dolgokat, de Te jól fogod csinálni, ha ez alapján dolgozol, amit leírok. Nos mivel nagy tömeggel állsz szemben, biztos lehetsz benne, hogy lesznek olyan emberek, akiket érdekel az, amivel foglalkozol és persze lesz olyan is, akit nem. Ez egyáltalán nem probléma, hiszen nem is kell mindenkivel együtt dolgoznod. A rendszer leválogatja neked a megfelelő embereket. Válogasd meg kivel akarsz több időd eltölteni. Ehhez viszont alkalmaznod kell szűrőket, leválogató rendszereket. Ki kell építened (egy vagy több háttérben működő automatikus vagy félig automatikus) tölcsérszerű rendszert, amibe beletereled az érdeklődőket és ők eldönthetik, hogy akarnak-e foglalkozni azzal, amivel te foglalkozol vagy sem. Ne felejtsd el nagy tömeggel állsz szemben, szóval nem kell attól félned, hogy nem fog senki sem érdeklődni. A te dolgot csak annyi, hogy meghatározod a célközönséged (azok az emberek akikkel te akarsz dolgozni illetve segíteni akarsz a problémáik megoldásában).  

Mit kell tartalmazni az értékesítési tölcsérednek?

Online hálózatépítés - Sales funnel

   • A legfontosabb egy felület, amivel találkoznak veled és az üzleteddel. Lehet ez egy blog, egy weblap vagy Facebook üzleti oldal, attól függően hogy hol szeretnél kapcsolatba lépni a célközönségeddel. Ez a felület mindenképpen fontos az online hálózatépítés szempontjából. ha ez nincs a többi lépés nem is fog működni. A legjobb, ha egy blogod van, mert ott képes vagy folyamatos információ közlésre és annak, aki több információt akar Rólad és az üzletedről ott megtalálja.

     

   • A következő eszköz az elkapó oldal, amivel begyűjtheted az érdeklődőid emailcímét és más fontos információkat, így ha a hétköznapok problémái elterelik a figyelmét az ajánlatodról, lesz egy kapcsolat közte és közted, amivel fontos információkat adhatsz neki és állandóan a szeme előtt lehetsz. Itt alkalmad nyílik valamit adni, ami SZÁMÁRA hasznos dolog és előnnyel bír.
   • Hírlevélküldő rendszer. Ezzel az eszközzel fogsz tömegesen és hatékonyan kapcsolatban maradni  a célcsoportod tagjaival. Akciókat, érdekességeket és más tartalmakat küldhetsz ki a feliratkozottaidnak, akár naponta többször is ha szeretnéd.

     

         Ha többet akarsz megtudni erről a lépésről vagy már fejlesztenéd a felépült rendszered akkor hasznos tanácsokat kapsz az értékesítési tölcsér beállításáról szóló cikkemben illetve egy másik cikkben a  Getresponse hírlevélküldő rendszerről tudsz többet olvasni.   Nagyon fontos, hogy egy alap értékesítési tölcsérrel vagy rendszerrel rendelkezned kell, különben az eladási folyamod rengeteg nyűg és fáradság lesz,és ha jól gondolom te szabadabb életstílusért akarsz dolgozni, nem azért, hogy a rendszered rabszolgája legyél. Nem tudom elégszer hangsúlyozni a rendszerszemlélet fontosságát és azt, hogy teljes egészében lásd az online hálózatépítés módszertanát.  

2. Online hálózatépítés - Te mit akarsz elérni? Mi a konverziód?

  Semmit sem szabad az interneten elkezdened, anélkül, hogy ne tudnád mit szeretnél elérni. Célokat kell kitűznöd, amiket szeretnél elérni és lehet ez bármi, amit kigondolsz. Mivel az online hálózatépítés alapvetően két fő részre összpontosít, így ha azt javaslom neked is legyenek benne a céllistádban az alábbi konverziós célok. Az online marketing és az online értékesítés szakzsargonjában az elérni kívánt célt, célokat konverziónak nevezzük. Az online mlm két legfontosabb célja a névlistabővítés és az üzlettársak megtalálása, toborzása. (Megjegyzem, hogy én nem szeretem a toborzás szót, sem a szponzorlást a beszervezéstől, pedig egyenesen ki lehet kergetni a világból. Szerintem a mentorálás jobb szóhasználat.) A névlistabővítés a jól konvertáló hatékony elkapó oldallal a jól működő hírlevélküldő rendszereddel összekapcsolva erőteljes indulást biztosít az online hálózatépítésben. A konverziódat nagyon fontos, hogy mérned is kell! Ehhez nagyon jó eszköz a Google Analytics rendszere illetve más analitikai módszerek. Ha nem tűzöd ki a lépéseket, nem is tudod mérni őket, ha nem méred, akkor nem tudod, hogy jó felé tartasz-e. Azért nagyszerű, ha interneten is belevágsz az üzleted marketingelésébe, mert itt rengeteg visszajelzést kapsz, hogy valamit jól csinálsz, vagy rosszul. Ha rosszul csinálsz valamit tudsz korrigálni, ha jól csinálod akkor tovább tudod fejleszteni és több vevőt és érdeklődőt tudsz szerezni ezáltal pénzt tudsz keresni hatékonyabb és egyszerűbb módszerekkel. Hiszen te is a profit és a pénzszerzés miatt döntöttél az online hálózatépítés mellett. 🙂  

3. Online hálózatépítés - Marketing stratégiák kiépítése

  Minden dolgot, legyen az bármilyen új is, egy stratégia lefektetésével kell elkezdened. Itt már meg van mit szeretnél elérni (tehát a konverziós cél) a stratégiák pedig segítenek abban, hogy el is érd őket. Ők lesznek az útvonalak a célhoz. Fontos, hogy ezek nem kőbevésett dolgok, tehát folyamatosan újra lehet és kell tervezni őket, mert a világ változik és ehhez csak a célodnak kell fixnek lennie, az útvonal sokszor kacskaringós is lehet. Nézzük át szépen sorban milyen alapstratégiákra van szükséged a sikeres online hálózatépítéshez:  

a, Blogmarketing

Online hálózatépítés - Blogmarketing alapok
Blogmarketing stratégia

Alapfelszerelésként említettem a blogot. Ez a felület lesz számodra a szócső a közönségedhez. Persze itt sem mindegy, hogy mit is csinálsz, mit mondasz, írsz, hiszen alapvetően nem magadnak írod a blogod, hanem azoknak az embereknek, akiknek értékesíteni szeretnél és megoldást akarsz nyújtani a problémáikra. A blogmarketing cikk egy kicsit részletesebben foglalkozik ezzel a témával és itt hasznos tanácsokat is kapsz, arról melyik blog, miért jó vagy kevésbé hasznosabb az üzleted szempontjából. Ha helyes útvonalon haladsz a blog nemcsak kapcsolattartási, hanem márkaépítési eszköz is lesz a kezedben, ami megint csak erőteljes vevő és érdeklődő szerzési stratégiának bizonyul, ha jól csinálod. Ez a rész az online hálózatépítésben nem ismert terület, sokan egyáltalán nem tudják, hol kezdjék, csak annyit látnak sokan blogolnak és sikereket érnek el vele. A sikerek azért vannak, mert megvannak a megfelelő blogmarketing lépések, ami mögött erőteljes stratégia van. Ha hatékony és sikeres blogot akarsz létrehozni, ami érdeklődőket, vevőket és persze profitot termel, akkor a blogmarketing stratégia alaplépés kell, hogy legyen az online marketing folyamataidban.  

b, SEO stratégia

A keresőoptimalizálás szintúgy kell, hogy szerepeljen az online hálózatépítés rendszerében, habár sokan idegenkednek tőle. Ez pusztán azért van, mert nem hoz gyors sikereket és kemény munka van vele. DE a munka hosszútávon meghozza a gyümölcsét, mert ha értéket adsz az embereknek és nem csak eladni akarsz, hanem a célközönséged fejében, mint segítő és probléma megoldó szakemberként tűnsz fel, akkor a SEO szakemberek által közzé technikai lépések nélkül is hatékonyan tudsz majd ott lenni a Google első helyezései között. Persze nem kell ezt a "véletlenre" és a hosszú ideig tartó körmölésre hagyatkoznod, mert megvannak azok a lépések, amivel viszonylag gyors idő alatt is sikereket érhetsz el pusztán csak azzal, hogy a kommunikációdat a saját erőltetett eladási módszereidről, átteszed a probléma megoldás útjára. Oldj meg olyan problémákat a célközönséged körében, úgy ahogy más nem képes rá és csak úgy vibrálni fog a blogod, kérdeznek és naponta több ezren fogják nézni az oldalaidat csak, mert változtattál a kommunikációdon és elhagytad a nyomulós stílust. Hidd el az emberek értékelni fogják, ha a hálózatos üzleted az ő valós problémáikra nyújt megoldást, nem pedig a megszokott "szabadulj ki a sárga csekkek tömegéből és csatlakozz hozzánk" stílussal fognak találkozni mindenütt az oldaladon. A keresőoptimalizálás és az online hálózatépítés tökéletes házasítás lehet, ha valaki megtanulja használni és alkalmazza is a bevált módszereket A keresőoptimalizálás egy nagy témakör, javaslom kezd el az alapoknál. Indulj el a kulcsszavak megértésénél. Ebben a kulcsszavakról szóló bejegyzésem segíteni fog Neked.


Online hálózatépítés Kezdőknek!

Iratkozz fel, mert ezekről az infókról nem szabad lemaradnod

Az adataid Nálam biztonságban vannak!


 

c, Közösségi marketing stratégia

3972319375_34f12a4f11_z

A közösségi média egy nagyon erőteljes fegyver. Sokszor (persze joggal) csak a Facebook-ot értjük alatta, de nagyon sok hasznos,  egyéb közösségi média felület is a segítségedre van az online hálózatépítésben.

Nagyon fontos azonban megértened, hogy a Facebook-ra az emberek nem üzleteket jönnek keresni. Nem akarnak találkozni a fantasztikusabbnál fantasztikusabb üzleti lehetőségekkel, varázslatos utazásokkal, sem Mercedes vagy más szuperkocsi programokkal.

Az emberek ki akarnak kapcsolni a hétköznapok rohanásából!

Szórakozni jönnek fel a közösségi oldalakra, nem azért, hogy ott is szuper üzletek robbanjanak az arcukba.

Persze, ha elég erőteljes és agresszív vagy és szanaszét hirdeted magad a Facebook-on, akkor eltudsz majd sok ember kapni és bemutathatod az üzletedet nekik, de nem biztos, hogy ezt mindenki utánad fogja csinálni, a másik pedig hogy egy közösségi oldalnak is vannak felhasználási feltételei. A Facebook hirdetési rendszerében pedig még inkább.

Jól teszed, ha figyelsz arra, hogyan kommunikálsz és milyen képet mutatsz, mert hosszútávú stratégia nélkül előbb vagy utóbb, jobb esetben csak megunod, rosszabb esetben kitiltanak a közösségi oldalakról.

Ha nem akarod az üzleti lehetőségedet és vele magadat is leégetni a nagyközönség előtt, akkor hosszútávon gondolkozz a közösségi média rendszerében.

 

d, PR stratégia

Online hálózatépítés - PR stratégia

A PR fogalmával lehet sokan tisztában vannak, hiszen csak elég rákeresni a Google-ben, -  jó találat  a Wikipédia Public Relation cikke - de nagyon kevesen tesznek is érte illetve áldoznak rá energiát, hogy működjön.

Ez azért is van így, mert ez egy külön szakterület, rengeteg idős és energiát emészt fel, még a nagyobb cégek is külön részlege foglalkozik a PR területével.

Nem kell megijedned, nem kell nagy szakembereket megbíznod a PR kommunikációd hatékonyabbá tételéhez, egyszerűen csak értéket kell adnod és segítened kell a  célközönséged problémáinak megoldásában.

Ez is persze kitartó stratégia kell, hogy erősítse és a saját blogod tekintetében pedig, nagyon oda kell figyelned már a kezdetekkor erre, hiszen ez a keresőoptimalizálást is erősíti illetve és szinte majdhogy nem már ott is kritérium egyes területeken.

Figyelj oda az oldalad külső megjelenésére. Legyen stílusod, milyen üzenetet közvetíthet a nagyvilág felé, SEO részt tekintve nem mindegy, hogy ki az akitől linkeket kapsz, nagyon könnyű eljátszani az első benyomás keltette képet és a saját hírnevedet, így mindenképpen fektess energiát, arra, hogy minőséget garantálj a látogatóidnak.

 

4. Online hálózatépítés - Büdzsé kialakítás

büdzsé

Nos a büdzsé. A mocskos anyagiak.

Nézd nem foglak ámítani. Lehet az online hálózatépítésben is ugyanolyan combos összegeket elkölteni az üzletépítésre, mint az offline kávéházas és telefonálós módszereknél. Aki mást mond, az hazudik.

Az online hálózatépítés nem azért nagyszerű, mert olcsó, nem olcsóbb. Egyszerűen hatékonyabb és kifizetődőbb.

Míg egy kávéházas találkozással és beszélgetéssel (utazási költséggel, telefonálással) több ezer forint és rengeteg idő megy el, addig ugyanabból a pénzből interneten több ezer emberhez tudod eljuttatni az üzleted, anélkül, hogy kimozdulnál a szobádból.

Az emberek keresik a megoldásokat a problémáikra és egyre jobban az interneten fennlévőkkel, fogják azokat megoldani.

A kérdés csak az, hogy amikor valaki keres, akkor téged talál-e meg vagy valamelyik konkurenciádat?

Ha elindulsz az online hálózatépítés világába, akkor pénzt is kell rá áldoznod, de ha megtanulod, hogyan hirdess okosan, akkor teljesen mindegy lesz mennyit költesz a hirdetéseidre, az mindig több ügyfelet és vevőt fog hozni.

 

5. Online hálózatépítés - Oktatási anyagok beszerzése

Senki sem úgy kezd neki az online birodalma kiépítéséhez, hogy tudja az online marketing és az online hálózatépítés mesterlépéseit. Először tanulni kell.

Az online marketing és az online hálózatépítés csupa csupa alkalmazott módszerből tevődik össze. Nincs iskola, nincs akadémia állami keretek között, ahol ezt tanítanák. Hozzáteszem sajnos, mert ez az egyik legjobban fejlődő részlege a marketing világának.

Nagyon fontos, hogy a saját képzésedre nem tudsz elég időt és pénzt áldozni!

Én soha nem is gondoltam volna, hogy ilyen hatalmas mennyiségű tudásanyagnak leszek a részese.

Egy év alatt annyit fejlődhetsz egy adott területen, hogy nem is gondolnád. Nem is tudnám felsorolni és nem is kezdek bele a különböző területek elképesztő tudásanyagába, amivel te is meg fogsz szegről- végről ismerkedni.

A tanácsom az, hogy amibe csak tudsz nézz bele. Olvass sokat, tanulj a legújabb módszerekről, mert ez a világ soha nem áll le és te mindig csak sikeresebb és hatékonyabb leszel.

És ha valami nagyon megtetszett, akkor abban legyél a legjobb, fejleszd professzionális szintre magad benne. Építs ki szakmai, szakértői státuszt, így  plusz passzívjövedelem forrásokhoz fogsz hozzáférni.

A kezdeti lépésekkor erre nagy hangsúlyt kell fektetned és az elején bizony sokkal több anyagi áldozatot is vár el tőled, de ugye ha elkötelezett vagy, akkor ezt befektetésnek fogod fel.

Én az oktatási anyagoknál szem előtt tartom a rendszer szemléletet. Ha vásárolok oktatási anyagot akkor azt úgy tetszem, hogy minél több segítséget adjon a munkámhoz és háttérben a megfelelő információkat kapjam az eredményességhez.

 

6. Online hálózatépítés - Állandó tevékenységek

Online hálózatépítés - tanulás

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy ha online hálózatépítés van terítéken, akkor az csak ember által érthetetlen kódírásból és 60km/óra sebességű billentyű ütögetés lehet, megspékelve egy kis Facebook posztolgatással.

Az egyik legfontosabb lépése az online hálózatépítés sikerének az olvasás. Én rengeteget olvasok, napi rendszerességgel!

Eddig is sokat olvastam, a dolog tulajdonképpen annyiban változott, hogy a nyomtatott könyvek közül sokat már egyáltalán nem olvasok. Annál az egyszerű oknál fogva, hogy sok könyv már elavult és használhatatlan információt hordoz..... számomra. A maguk idejében hatékony és hiánypótló anyagok voltak, de a napi szinten változó világban mire kikerül a könyv a nyomdából, szinte majdnem olyan gyorsan el is avul a benne lévő információ. Kivétel ez alól a nagyon specifikus téma szakkönyvei, de azokat csak a témával kapcsolatban érdeklődők keresik.

Az olvasás áttevődött az internet világába. Ebook-ok, szakmai blogok és sajtótermékek, üzletépítéssel foglalkozó célzott email marketing anyagok.

Ezek azok az anyagok amire egy fejlődésben lévő online hálózatépítőnek szüksége van.

Dobd ki a fenébe a régi zsebkönyveket!

Felejtsd el a szalvéta prezentációkat! Olvass a sikeres és szakavatott marketing szakemberek anyagaiból és szívj ki minden információt a fejükből a kijelzőn keresztül, amit csak tudsz és használd fel a te saját üzletes építésére.

Ahol csak tudsz vegyél meg mindent, amiben nem vagy otthon, mert nincs olyan, hogy kidobott pénz. Csak olyan anyagot tudsz venni az interneten, amitől több leszel, nincs olyan anyag ami kárba veszne. Mindenből lehet tanulni és fejlődni. Szóval a képzési anyagok keresése és megvétele állandó tevékenység kell, hogy legyen a hálózatod online terjesztése kapcsán.

A következő amire figyelned kell az, hogy legyél közösségi.

Látogass szakmai, főrumokat blogokat, oldalakat és szólj hozzá bátran.

Vállald fel a gondolataid és alkoss bátran véleményt. Nem kell megijedned, ha valaki kommentálja a gondolataid, az nagyon jó. Beindul egy szakmázás, benned is tisztulnak dolgok és remélhetőleg másokban is, egy témával kapcsolatban.

Ez így jó és így helyes, megismersz másokat és kimerészkedsz a világba, nem fog az a veszély fenyegetni, hogy az elefántcsont tornyodból kiabálsz és osztod az észt.

 

7. Fejlesztés

 

Nos, ha eddig elolvastad ezt bejegyzést akkor gratulálok, mert magamhoz képest is hosszú bejegyzést írtam, de úgy gondolom ezt témát nem lehetett több részre venni. Kellett, hogy egyben lást a dolgokat.

És a legfontosabb, hogy láss és gondolkodj rendszer szinten. Az online hálózatépítés SZÁMODRA csak úgy fog működni, ha elfelejted azokat a beégett sémákat, amiket eddig megtanultál. Az üzleted tologatása, az interneten sem működik.

Tapasztalatból beszélek ezzel kapcsolatban és azt szeretném, ha tudnád, hogy az online világ rengeteg sikeret és örömöt ad, de csak akkor, ha hagyod hatni és fejlődni.

Ehhez pedig neked kell fejlődnöd. Fejlesztened kell magad és az eszközeid, amiket használsz.

Félve indulsz tudom, de  itt a legjobb, ha elmerülsz és útközben veszel fel mindent. A dolog többsége csak útközben fog kikristályosodni. Vannak olyan dolgok, amiket csak bizonyos idő múlva fogsz tényleg erőteljesen használni.

A legfontosabb, hogy fejlődési útra kell állnod.

Használj bármit, mondjon bárki bármit neked kételkedj és soha ne higgy el semmit sem, csak, mert valaki ezt mondja. Még nekem sem.

Még akkor sem, ha milliókat keresett az adott dologgal kapcsolatban. Próbáld ki, használd, teszteld kérdezz, ha valami nem megy, de soha ne add fel csak azért, mert az első lépések nehezek.

Tanulj meg együtt mozogni az online hálózatépítés világával, mert ez fogja elhozni az online mlm sikereidet.

 

Ha érdekel még az online hálózatépítés témaköre, akkor találsz még ezzel kapcsolatban egy cikket.

Olvasd el, mert sok hasznos kérdés ott is tisztázódni fog benned az online értékesítéssel és az MLM online formájával kapcsolatban.

 


Pénztermelő oktatási anyagok kellenek?

Iratkozz fel, mert ezekről az infókról nem szabad lemaradnod!

Az adataid nálam biztonságban vannak!


 

Szóval tömören mit is kell csinálnod az online hálózatépítés kapcsán:

 1. Az online hálózatépítés legfontosabb eleme az értékesítési tölcsér vagy csatorna. Láss neki kiépíteni!
 2. Határozd meg az alapvető célokat, amiket elakarsz érni az mlm üzleted online építésével!
 3. Dolgoz ki a legfontosabb marketing stratégiákat, mert tervrajz nélkül nem fogsz sehova sem haladni!
 4. Fektess az üzleted online terjesztésébe, határozz meg pénzügyi kereteket az online hálózatépítés kapcsán is.
 5. Online hálózatépítés nem képzelhető el oktatási anyagok nélkül, első lépések között szerezd be a legfontosabb anyagokat
 6. Olvass sokat, és légy része a szakmai közösségnek!
 7. Fejlődj és fejlessz állandó jelleggel. Sok lépéssel a konkurenciád előtt kel lenned, ha sikereket akarsz elérni!
   Young_Business_Boy-97

 

Te hogy haladsz az internet világában? Vannak részek amiket nem értesz?

Tedd fel bátran kérdésként a komment mezőben!

Have any Question or Comment?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. Részletek...

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha a "Rendben" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás